post

Obvestila

V januarju 2017 pričenjamo s srečanji nove podporne SKUPINE ZA STARŠE SAMOHRANILCE. Skupina se bo srečevala vsak 2. in 4. ČETRTEK v mesecu ob 17:30-19:30. Obvezne predhodne prijave že sprejemamo na natasa@addictiva.si ali nas pokličite na 031 406-181. Več o delovanju skupine si lahko preberete tukaj.

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

Vabimo vas na predavanje z naslovom “Kaj nam sporoča otrok z vedenjskimi posebnostmi?”, kjer bo naša terapevtka mag. Teja Bandel obširneje predstavila tematiko in dinamiko otrok z vedenjskimi posebnostmi ter odgovarjala na vaša vprašanja. Predavanje bo potekalo v četrtek, 1.12.2016 ob 17:30 na Inštitutu Addictiva. Prijave za predavanje in vaša vprašanja sprejemamo na naslov: teja@addictiva.si.

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

Na voljo je BROŠURA z jesenskimi Programi 2016/2017. Vabljeni k branju in da se nam pridružite. Celotno brošuro z jesenskimi programi lahko najdete tudi tukaj. Če bi brošuro želeli prejeti na dom, nam pošljite email skupaj z vašimi podatki na info@addictiva.si .

 

cropped-Slika2_druga-stran-brosure-2016.jpg

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

DOV4

20. in 21. junija 2016 vabljeni na DAN ODPRTIH VRAT našega inštituta! Prijave na 30-minutni brezplačni pogovor pošljite na info@addictiva.si ali nas pokličite na 031 406 181 (št. mest je omejeno). Za spremembe ni nikoli prepozno!

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

Našo spletno stran smo osvežili s podatki o programu za jesen 2015. Septembra pričnemo s srečanji dveh skupin – za kronično obolele in za pare in posameznike, ki se srečujejo s težavami na področju spolnosti in medosebnih intimnih odnosov. Prav tako s srečanji nadaljuje skupina za starše otrok z ADHD. Vabljeni, da preverite termine srečanj posameznih skupin, na katere se lahko prijavite tudi preko spletnega obrazca (25.08.2015).

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

Če ste nas mogoče zamudili, objavljamo povezavo do posnetka intervjuja, ki smo ga imeli v oddaji Nočni obisk na Radio Prvi. Tema pogovora je bila zasvojenost s seksualnostjo. Vabljeni k poslušanju: http://4d.rtvslo.si/arhiv/nocni-obisk/174348253 (29.07.2015).

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

Naša terapevtka Nataša Ropret bo v nedeljo, 26.7. zvečer gostja v oddaji NNocni Obisk_intervju_Natasaočni obisk na Radio Prvi. Tema oddaje bo zasvojenost s seksualnostjo. Če vas v poznih nočnih urah spanec še ne bo premagal, vabljeni k poslušanju. Napovednik: http://radioprvi.rtvslo.si/2015/07/zasvojenost-s-seksualnostjo/ (24.07.2015).

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

V mesecu juniju 2015 pričenjamo s podporno skupino staršev otrok z motnjo hiperaktivnosti in pozornosti (ADHD). Skupino bo vodila zakonska in družinska terapevtka stažistka mag. Teja Bandel, potekala pa bo na sedežu Inštituta Addictiva v Ljubljani, na ulici Janeza Pavla II. 13. V skupini bomo govorili o temah, ki vas zanimajo v zvezi z vašimi otroki, vašimi občutji in odnosom do otrok, kako spopadanje z ADHD vpliva na vašo družino in širše, ter o drugih temah, povezanih z ADHD. Za vsa dodatna vprašanja in prijave pišite na e-poštni naslov: teja@addictiva.si (objavljeno 31.05.2015).

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

Tudi letos je ekipa Inštituta Addictiva aktivno sodelovala na VI. mevecerjadnarodnem kongresu zakonskih in družinskih terapevtov, ki je potekal med 27. in 28. aprilom v Ljubljani. Naši terapevti so imeli strokovne prispevke na temo Soodvisni partnerji v luči relacijske družinske terapije in Mejna osebnostna motnja v povezavi s spolno zlorabo. Za zaključek kongresa smo se pridružili izjemnima gostoma iz Univerze v San Diego še na večerji. Podrobnejšo predstavitev dogodka si lahko ogledate na naši FB strani (objavljeno 28.4.2015).

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

V mTejaesecu februarju se je ekipi Addictive pridružila terapevtka mag. Teja Bandel, ki ima bogate izkušnje s področja psihologije in psihoterapije. Obsežnejšo predstavitev si lahko ogledate na naši spletni strani pod zavihkom O Inštitutu/Ekipa ali obiščete našo FB stran (objavljeno 14.2.2015).

                                  

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

V mesecu oktobru na Inštitutu Addictiva pričnemo z rednimi srečanji dveh terapevtskih skupin – skupino za zasvojene s seksualnostjo in skupino za partnerje in svojce odvisnikov. Za udeležbo na terapevtski skupini so potrebne predhodne prijave na elektronski naslov natasa@addictiva.si  ali  031 406 181 (objavljeno 26.09.2014).

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

Na V. mednarodnem kongresu zakonskih in družinskih terapevtov, ki je potekal od 11.-12. aprila 2014 na Teološki fakulteti v Ljubljani, so s kratkimi prispevki sodelovali tudi terapevti našega inštituta. Predstavljeno je bilo delo inštituta – proces zdravljenja in okrevanja od zasvojenosti s seksualnostjo in kako obraz posameznika razodeva njegova čustva. Več o tem si lahko preberete na spletnih straneh Združenja zakonskih in družinskih terapevtov in naši FB strani. Vabljeni k ogledu (objavljeno 11.4.2014).

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~

Pozdravljeni in dobrodošli na prenovljeni spletni strani terapevtskega Inštituta Addictiva. Vabimo vas, da si vzamete trenutek časa in se sprehodite po vsebinah in prispevkih, ki smo jih pripravili za vas (objavljeno 10.4.2014).